alemeksyk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam. Mam pytanko. Czy może ktoś podłączal sterowanie z kierownicy do niefabrycznego radia w p12. Jeżeli tak to jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 nie ma takich adapterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 A adapter Bambino? Nie dałby rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercleb Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam. Mam pytanko. Czy może ktoś podłączal sterowanie z kierownicy do niefabrycznego radia w p12. Jeżeli tak to jak się sprawuje? A jak podłączyć niefabryczne radio? bo u mnie nikt nie ma pojęcia czy to wogle możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertbydzia Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja podłączałem w note radio i jeśli masz sterowanie analogowe to jest możliwość obsługi, o ile nowe radio jest wyposażone w aktywne wejście mini iso. Szukaj w dziale note tam są też fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Rozlacz wtyczki z tylu radia i sprawdz czy jest sterowanie nawiewem i klima a uzyskasz odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.