primerka... Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 witam wszystkich użytkowników mam taki problem z sprężarka od klimatyzacji .. kółko jest już krzywo i już hurgocze .. odkręciłem taką śrubę na środku i zeszła mi tylko taka osłonka i nie chce mi zejść całe kółko .. co robić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal2005 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 witam kiedyś rozbierałem sprężarki do klimy podrzuć zdjęcie to może rozpoznam ten typ i dam wskazówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primerka... Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 o takie kółko mam w mojej pompie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja byłem u zawodowców 130 zł mnie to kosztowało ale za 3 h zrobione trzeba mieć ściągacz do tego albo kawałek stali z wywierconymi otworami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 odkrecasz srubke od czola potem sciagasz dekielek ten trójkątny uwaga moze być zapieczony i bez sciagacza nie pujdzie a później masz tam pierscionek segera po jego zdjeciu schodzi kolo z łozyskiem a pod nim jest jeszcze elektromagnes tez na segerze to tak w skórcie i z pamieci :)a i uwazaj bo pod dekielkiem tym pierwszym jest podkladka dystansujaca jak ja zgubisz to klima bedzie chodzić non toper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primerka... Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dzięki dzięki postaram się w najbliższym czasie zobaczyć do niej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.