mucha__18 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam. Jestem nowym ludkiem na forum także jak coś żle napisze, zrobię nie bijcie od razu ;P. A więc, jestem szczęśliwym (do nie dawna) posiadaczem primery p11 2.0 TD HB z 2000r autko przyjechało kiedyś z holandii. Nissana zakupiłem 3 miesiące temu od pewnego pana. Autko na wyposażeniu miało tempomat dołożony taki śmieszny ale fajna rzecz. Ostatnio lece po autostradzie primerką 150 na tempomacie i nagle tempomat przestał działać.. Jest może na forum jakiś magik który widział coś takiego i może coś podpowiedzieć?? jak to samemu nprawić czy od razu udać się do elektryka mechanika czarodzieja?? Help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 TO był domontowany tempomat?To raczej nikt CI nie pomoże Musisz iść do dobrego kowala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha__18 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 No właśnie... ciężki temat..musze rozebrać tam obudowe i zrobić tam operację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Uderz do Janusz_lublin on ma Tempomat w P11 więc na pewno naświetli Ci lepiej sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 W Belgii i Holandii w salonie można było zamówić taki bajer, nie pamiętam firmy. U mnie też był i też padł, mianowicie sterownik. Jako że nie mogłem już dokupić, a inne nie chciałby współgrać to wywaliłem go po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha__18 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Dzieki za zainteresowanie sprawą ale lekko zalamany jestem między innymi kupiłem tą primerkę dla tego tempomatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Heh- to widzę że niezbyt wiele czynników wpływa na decyzję o zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.