lary Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 jak predzej pytalem czy ktos zmienial lift z d21 na d22 (ostatni wypust 2001-2004),nikt nie odpiwedzial wiec sam sprawdzilem wymiary co do maski itp..zaryzykowalem i kupilem maske za 120pln z otworem na intercooler (z kilkoma wgniotkami), dwie lampy europejskieza 50para(ulamane zaczepy),grill chrom ze znaczkiem za 55 pln..wiec tanio mi to wyszlo.zderzaka nie kupiuje bo bede montowal skrzykowy ..maska pasuje na zawiasy ,trzeba tyko rozsunac blotniki po 2,5 mm na strone .oczywiscie blotniki trzeba wymodelowac pod lampy .(bedzie troche rzezba ,ale i tak byly podgnite) oraz trzeba zmienic miejsce zamka maski ... tu zdjecia z przymiarki ,z czasem wdrazania modow dorzuce wiecjej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 tylko po co D21 jest bardzo ładnym pickup'em. Wstaw maskę od terrano I z trzema otworami z przodu i będzie wyglądał jak zbój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 nie wiem za bardzo po co kolego lary takie kombinacje ? bo chyba nie dla tego ze nie ma części do d/wd21 ? hobby - spełnienie artystyczne czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 można zlinkować do mojego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 na poczatku chcialem przeod zrobic na terrano 1 bez przerobek ,ale czesci wyszly by tak samo a nawet i drożej(lampy maska grill),po drugie zrobilem swapa z sd25 na td27t i nadal jakos brakuje mi mocy wiec dzieki oryginalnemu otworowi w masce intercooler to tylko montaż bez przerobek ,a po trzecie troche odswieze wyglad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 i o to chodzi... każde auto powinno być inne, niepowtarzalne inna sprawa, że zabawy trochę będziesz miał z adaptacją tej maski, gdyby te zaokrąglenia na skosy przerobić to jakieś "brewki" by z tego wyszły jeśli musisz kombinować z zamkiem maski to dla pewności te dżipowe zapinki może dołóż do dzieła kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 do pewnego momentu widac łuk maski rowna sie z blotnikami potem idzi w dół.zaden problem bo i tak wneke trzeba zrobic pod lampy ..maski nie szkoda nawet dogiać bo juz i tak jest do naprawiania ,ale nie sadze aby bylk giecie konieczne ..w przyszlym tygodniu zaczne montowac lampy i grill.pozddro na wiosne i tak wszystko zwale i bede piaskowal i malowal co tylko bed mogl .. mam mobilny kompresor i piaskarke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 mobilna piaskarka = pługopiaskarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 lift karoserii (najmniejszym kosztem) z d21 na d22 wykonany cdn facelift na koniec dorzucilem jeszce kangura z rura fi 70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) dopasowałeś auto do zamiennika i o to chodzi...exitus acta probat, finis coronat opus... no i plucha załapałeś! Edytowane 13 Grudnia 2013 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 witam ,zamieszczam zdjecia z prac nad moim king navara cabem . czesci potrzebne do liftu udalo mi sie tanio nabyc bo za pare lamp (ulamane uszy,wersja europejska) 50 pln, grill 55 pln ,maska (troche zmeczona ,ale zdrowa) 120, zderzak z omegi B(chwilowo bo zamysl jest zderzak skrzynkowy,czekam na tig-a i plazme) cdn modu na chwile obecna przewiduje jeszcze dołożyć nakaldki na reperaturki oraz felge z rantem oraz orurowanie na tyl i progi...w nissanie zmienilem rowiez silnik z sd25 87r na td27t wraz z reduktorem i skrzynia biegow z mavericka 95r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 wyszło sympatyczne, przyznaj się kim z zawodu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) skoczylem technikum hotelarskie z matura z biologii wlot na masce jest jako uzupelnienie otworu , poszukuje intercoolera w dobrej cenie ,po jego montazu wstawie oryginalny wlot . aha , jakby kto chcial , zostaly mi traz graty po modzie . tz :maska, lampy , grill ,obrysowki i kierunki ,tanio oddam Edytowane 13 Grudnia 2013 przez lary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kincab Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 gratulacje nie wiem czy nie skorzystam z pomysłu mam na oku takiego nissana pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Musimy cię pilnować coby cię japońce nie porwali skuli tych rewelacyjnych modyfikacji.wielkie brawa Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi