matber1 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 witam kolegów. Ktoś z was oddawal nissana do flokowania wnętrza? macie z tym jakieś doświadczenie? kogoś z wro kto to dobrze zrobi? Chce boki drzwi, deske całą oraz pdsufitkę zrobic... pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Widzę że jesteś ze Świdnicy, to niedaleko Wro. Mój przyjaciel oddawał wnętrze do flokowania. Niestety nie mogę teraz znaleźć lepszego zdjęcia jutro poszukam. Generalnie koleś zrobił u niego profi robotę, naprawdę flok świetnie wyglądał. Widziałem macałem i wygląda obłędnie. Nie raz o tym gadałem ze znajomym i mówi, że drugi raz nie oflokuje wnętrza. Tragedia w utrzymaniu, a uwierz mi on swoim autem jeździł raz na tydzień. Jutro na spokojnie poszukam zdjęć jego wnętrza i podpytam się go co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBEK1978 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 również myśle nad flokiem na niektóre plastiki ale słyszałem że się to po czasie wyciera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 widac kurz itd. jednym slowem udreka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.