kaczmar Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam, mam problem z xenonami a mianowicie chodzi o to że opada mi prawa lampa.Lewa się poziomuje i ustawia a prawa opada w dół i nie oświetla drogi.Czasami jest dobrze i po chwili opada i nie reaguje. Szukałem podobnego zjawiska na forum ale nie znalazłem, lampy kalibrowałem lewa jak najbardziej poszła w dół i w górę ale prawa nie drgnęła!! Może ktoś z was wie o co chodzi ponieważ bardzo utrudnia to jazdę zwłaszcza w nocy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 wymień silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dokładnie jak pisze Dino.Silniczek Ci umiera.Miałem to samo z tym że w ogóle nie podnosiło się.Koszt ok 50 zł i sprawa załatwiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tylko kup silniczek od xenonów bo od halogenowych wyglądają tak samo a działają inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kn Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja załatwiłem to we własnym zakresie, miałem podobny problem. Opis mojego rozwiązania problemu w ostatnim poscie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/89512-p11144-silniczek-poziomowania-reflektor%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczmar Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A czy przyczyną tego może być wypalone gniazdo???? dziś jak wracałęm z pracy to ustawił się dobrze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.