edy24 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Mam problem dzisiaj podczas jazdy system nissan connect nagle sie zawiesil w trakcie odtwarzania mp3 i po chwili zgasl i teraz nie dziala czy ktos spotkal sie z takim problemem i co moze bcy jego przyczyna lub jak to naprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 spróbuj odłączyć klemę na 5 min zrestartujesz cały system acha tylko może się radio o kod upomnieć więc sobie przygotuj chyba że bezpiecznik poszedł też sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edy24 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 a ktory bezpiecznik dzisiaj pojawil sie nowy obiaw jestem umowiony na piatek z mechanikiem, jadac dluzej nagle sie wlaczyl system i pytal sie o kod pin gdy go podalem dzialalo wszytko ok po kolejnym zgaszeniu stacyjki znowu nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zyga56 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 a ktory bezpiecznik dzisiaj pojawil sie nowy obiaw jestem umowiony na piatek z mechanikiem, jadac dluzej nagle sie wlaczyl system i pytal sie o kod pin gdy go podalem dzialalo wszytko ok po kolejnym zgaszeniu stacyjki znowu nie dziala Mam taki sam problem Jak go rozwiązałeś. Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.