emce Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 no wlasnie? do czego sluzy ta linka na oparciu z tylu fotela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 DO OTWIERANIA TYLNEJ KLAPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 dziwne bo u mnie ta linka składa fotel pasażera. Chyba że jest jakaś inna o której jeszcze nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jest do składania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 aa ta na fotelu to do składania fotela oczywićie, skojażyło sie mi z tą linką pod tylną rozpórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie widziałem nigdy linki pod rozpórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 bo ta linka jest ukryta w dziurze od dołu rozpórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak jest tam schowana linka do otwierania klapy ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekZ33 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To w sumie jakaś nowość. W EU też tak jest pod rozpórką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 tak ja mam EU i jest , też bym nie wiedział ,ale syn znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ja też mam eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Rozbieralem auto do malowaniaale nie pamietam zeby tam byla linka...z ciekawosci musze zobaczyc ja ma US'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja mam US i na 90% mam tą linkę bo kiedyś ją widziałem. Jutro zerknę na 100% Ta linka jest bodajże z takim plastikowym kwadratowym zakończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi79 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 dokładnie jest tam takie plastikowe ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No to 100 procent jest to też w wersjach US. Otwieranie awaryjne bagajera Właśnie zrobiłem sobie w pracy przerwę na fajka, poszedłem, sprawdziłem, pociągnąłem i bam otworzył się bagażnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 lepiej by bylo jak by byl guzik w srodku przy kierownicy, a nie gdzies hen daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szejn Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Guzik jest na prąd Strzelam, że awaryjne otwarcie bagajera jest po to jak zabraknie prądu w aucie To ja jednak wole mieć to pod rozpórką, gdzie wbrew pozorom (przynajmniej dla mnie) jest w miarę łatwy dostęp niż linkę obijającą mi się o kolano pod kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi