justom71 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wiem ze już było pisane na ten temat. Ale wciąż za mało materiału Foto-Video. Jakie narzędzia są potrzebne?na co zwrócić uwagę?Na YouTube sporo jest o Patrolu, a o teranku prawie nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 a tutaj link do albumu: http://www.fotosik.pl/u/lemmy69/album/1548974 górnego wahacza chyba nie musisz całkowicie zdejmować ... ja jeszcze końcówki drążków i sworznie za jednym zamachem wymieniałem, dlatego zdjąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 -> http://hcd-customdevices.pl/index.php/how-to/117-how-to-wymiana-przegubu-oslony-przegubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justom71 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Wielkie Dzięki. Teraz to muszę sam to zrobić. Jak zmienię te osłony dam znać jak mi poszło.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 przerabialem temat dwa razy, ogolnie latwa sprawa, odkrecasz sprzegielko, pozniej dolny sworzen, polos od strony dyfra(6 srub) i jak dobrze ustawisz zwrotnice i ja odciagniesz, to polos powinna wyjsc bez problemow, nie trzeba odkrecac amora!! jedynie co uwazaj to przy wbijaniu przegubu na polos, uwazaj zeby zeger dobrze zaskoczyl, bo mnie sie podwinal jakos niefartownie i mi wyskoczyl przegOb z polosi i pozniej jak jezdzilem na 4H to obrobilo wieloklin na polosi i trzeba bylo podrzezbic pilnikami, jakies 2 godziny pilowania i wieloklin jak nowy:) powodzenia przy robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 od strony dyfra 5 śrub i łeb mają w torxa (męskiego) zrobiony, zdaje się że oczkową dwunastką pójdzie ... amora lepiej zdejmij to tylko 2 śruby a dużo większe manewry możesz robić ale może nie ma potrzeby żeby półoś zdejmować jeśli tylko zewn. byś wymieniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 a u mnie normalne łby szesciokątne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.