diabelek Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 w moim aucie do tej pory bez awaryjnym pojawil sie problem z niskimi obrotami a mianowicie gdy silnik jest rozgrzany i przed skrzyzowaniem wzuce luz obroty silnika spadaja na 400 a nie raz gasnie zupelnie ponadto zaczol przerywac i sie dlawic na malych obrotach na duzych nie ma problemu ladnie sie zbiera ale ponizej 2 tys. zaczyna sie problem szarpie i przerywa zarowno na bezynie jak i gazie nie mam pojecia co sie dzieje prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 zmierz przepływomierz, objawy na PB i LPG takie same?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabelek Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 na niskich obrotach na benzynie przerywal zimny jak i zarowno ciep;y na gazie tego nie robil ale zaczol szalec na niskich obrotach znaczy zchodzi na 400 i gasnie co ktorys raz dzis wyczyscilem przepystnice i zchodzi na 1100 poten na 900 zobaczymy co sie bedzie dzialo mam nadzieje ze problem zniknie jak sprawdzic przeplywomierz ? i czy mozna kupic cos co pozwoli mi sprawdzic bledy komputera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przepływomnierz sprawdzasz mnierząc napięcie przy różnych obrotach a błędy sprawdzasz przy pomocy zworki w złączu diagnostycznym. Wszystko to spokojnie znajdziesz na forum bo wielokrotnie o tym było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabelek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 oki dzieki za pomoc i pozdrawiam mam nastepne pytanie a wiec sprawdzalem dzis bledy komputera i pokazal mi 55 tylko wiec zadnych bledow troszke mnie to martwi bo autko znowu zaczelo fiksowac czyli jak by tak szarpalo gdy jadac na rownym gazie trzymajac 2 tys obrotow jak by tak przyspieszalo i zwalnialo nie widze slabnacych obrotow obrotomierza lecz denerwujace szarpanie pomyslalem ze sprawdze bledy a tam zonk i co teraz co to ? pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.