kielbasa Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam mam pytanie jak w temacie, aha jeszcze jedno, czy w P11 jest rozstaw śrub 4X114,3?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nawet 17 wejdą (oczywiście z odpowiednim ET). W P11 jest rozstaw 4x114,3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslawo Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jeżeli mogę, to podłączę się do tematu z podobnym pytaniem. Mam do kupienia w dobrej cenie Tomasony TN1 17x8 z ET35. Czy ma ktoś zdjęcia P11.144 kombi na kole o takich parametrach? Głównie chodzi mi o ET35. Szukam już dobre parę godzin i nic wartościowego nie znalazłem. Jeżeli wystarczyłoby lekko zagiąć ranty z tyłu, żeby weszły, to je biorę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 powinny wejść, zależy jeszcze jaka szerokość opony i otwór centrujący sprawdź, w primerze jest bodajże 66,1mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeslawo Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Fcuk, byłem przekonany Almera N15 (z niej pochodzą felgi) ma primerowy rozstaw śrub, a tam jednak jest 4x100. Czyli nie będzie Tomasonów Sorry za OT. Następnym razem zrobię szerszy research przed zadaniem pytania. Dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowprim Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 ja mam aktualnie 8jx17 i opony 215/40/17 i jezdzi elegancko, dodam ze jeszcze autko niedawno dostało nowe sprezyny i amorki i siedzi baaardzo nisko plastikow musialem sie pozbyc ale reszta jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.