van_dutch Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Przy otwieraniu z centralnego w lewych przednich drzwiach slychac takie mocne "brzęczenie", dobiega tak jakby z wewnętrzej strony klamki, miał ktoś taki problem? jak mogę tam się najlatwiej dostać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) Miałeś to dosłownie kilkanaście postów poniżej "przypiętych". Nawet nie trzeba było szukać wyszukiwarką, wystarczyło przejrzeć pierwszą stronę kategorii P12. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/93369-gdzie-kupi%C4%87-plastikow%C4%85-z%C4%99batk%C4%99-do-zamka-prawy-prz%C3%B3d/ Edytowane 25 Grudnia 2013 przez PawelSalata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 zamek do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 zamek do wymiany Albo do naprawy. Ja swój naprawiłem. Kolega z postów w linku powyżej - także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 do wymiany takich rzeczy jak plastik sie nie naprawia nazwal bym to leczenie syfem kleic plastik czy spawac rzeźba w gównie i nazwał bym to pomocą doraźną którą w tym wypadku mało kto zrobi fachowo jak np ty (Paweł) wez pod uwage ze tu na forum siedzi wiecej zwolennikuów super glue tak więc Panie poszkodowany rozbierz drzwi, zobacz ile masz pinów we wtyczce i kup nowy (uzywany) zameczek wymien i miej spokuj przez kolejne 5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enku Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 to czy kupisz z Angola czy 6,4 piny jeden kij i tak działa. Wystarczy piny przełożyć nic prostrzego to zrobić. Powodzienia jakby ktoś mial pytania piasc na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 @van_dutch Jak kupisz używkę, chętnie odkupię popsuty zamek za czteropak :-) Za wysyłkę do mnie płacę oczywiście ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 van_dutchnaprawiaj, roboty na godzinkę max. wtop zszywacz i będziesz miał na lata. Preston ma już ałdiole wiec nie wie co mówi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 enku wez od razu zarzuc tutaj jak przelozyc piny jak masz czas i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 A jak przerzucisz piny to jest jedno małe ALE... w takim zamku nie ma możliwości sterowania w jakikolwiek sposób blokadą rodzicielską. Ja mam stary typ, z blokadą mechaniczną. Nowy typ miał blokadę sterowaną elektrycznie. PILOT to przerabiał u siebie, tyle że On miał taki kibel, że u niego ta blokada była cały czas załączona i jedne drzwi tylko klamką z zewnątrz się otwierały, a od środka już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enku Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) "jak przerzucić piny" Poprostu malutki śrubokręt i wypychamy piny z wtyczki (WIDAC TAKI NOEK Z JEDENJ STRONY) wpinamy się do zamka "nowego" i próba pilotem ( oczywiście musimy czymś zamknąć zapadkę- jakby zamknąć drzwi) nie ma nic trudniejszego przełożyc te piny nie bedę robierał tego u siebie bo bym zapisał jakie piny są podpięte w tym przerobionym.Co do blokady rodzicielskiej po co ona w Lewym przodzie??? mi to zajeło i pogadaniem z kumplem godzine. gdzie mam jakieś doświadczenie w tym zawodzie dla laika to jest 2 godz. max. i po problemie Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Enku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi