matber1 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Mam pytanie, od kilku dni coś piszczy mi jak dodaje gazu i tylko jak silnik pracuje pod obciążeniem tzn. miałem wciśnięty gaz, po puszczeniu gazu dzwięk mija. Dzwięk jest deliktanie mówiąc irytujący....zastanawiam się czy to nie rolka jakaś. Miał ktoś taki problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Miałem coś takiego, szczególnie słyszalne przy zimnym silniku podczas ruszania, możliwe że to to samo Spróbuj napiąć pasek albo od razu wymień na nowy continentala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 pasek jutro kupie. u mnie nie ma znaczenia czy ciepły czy zimny. szczególnie piszczy jak np umyje auto hehe. jak silnik jest włączony i stoi na luzie jest cicho, dam gazu zaczyna piszczeć. strasznie mnie to irytuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Jak zdejmiesz oba paski to pokręć rolkami i je obsłuchaj... Dość często bywają one do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sami77 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 tylko po umyciu auta czy po deszczu np też bo jak tylko po umyciu to glupio :]Tez stawiam na paski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 tak też sądziłem jutro zrobie zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tylko nie kupuja rolek zamiennikow bo nie pasuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.