hizel Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Przy ostatnim przglądzie po 5 latach użytkowania mechanik który robił przegląd znalazł uszkodzoną osłonę (gumową przelotkę) przy drążku kolumny kierowniczej. Usiłuje znaleźć taką część ale nie znam ani jej nazwy ani numeru katalogowego. Zrobiłem zdjęcia jak to wygląda. Może ktoś to już wymieniał albo wie gdzie to kupić? QQ1,6 benzyna z grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Sprawdź czy ta osłona wytępujaca w katalogu pod numerem 48989JD02C to nie jest przypadkiem ta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 hizel w ASO NISSAN napewno dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 48989JD02C to jest jakaś osłona metalowa, mnie chodzi o tą gumę. A co do ASO to nie wiem jak im wytłumaczyć o co mi chodzi. Nie zawiozę samochodu do serwisu nissana z powodu chorych cen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 hizel wg mnie element, którego szukasz to 48989JD02A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu QQ Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 hizel wg mnie element, którego szukasz to 48989JD02A To jest ta sama część tylko numer się zmienia na ten z końcówką C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hizel Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dzięki za pomoc! Osłonę zamówiłem w Nissanie Bielsko, cena 70zł. Osłonę już mam teraz muszę poszukać kogoś kto ją wymieni, w serwisie Nissana wymiana kosztuje 300 zł, trochę drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.