Pumiak Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Wszystko możliwe.Tak czy siak sam filtr paliwa nie dał rady powstrzymać brudnego paliwa i kosztowało mnie to 3 tyś. Wierzyc się nie chce jakie syfy potrafią pływać w zbiorniku i w paliwie.3 Nieźle ktos zarobił !! 3 tysiace złotych za wyczyszczenie lub w najgorszym przypadku wymiane pompki paliwa :D ???!!! A co do filtra paliwa,to w Twoim przypadku paliwo nawet do niego nie dotarło! Nie pompa paliwowa tylko wtryskowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmlol Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panie i Panowie !!czary i magia wszystkie problemy zniknely po wymianieCZUJNIKA CISNIENIA POMPY PALIWA + FILTR PALIWA.Pieknie pali obroty jak marzenie nie gasnie(miedzy innymi dla ciekawych wymienilem jeszcze olej i reszte filtrów) zapraszam do polubienia strony X'a facebookhttps://www.facebook.com/pages/Nissan-X-trail-Club-Polska/243466869152762?ref=hl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Panie i Panowie !! czary i magia wszystkie problemy zniknely po wymianie CZUJNIKA CISNIENIA POMPY PALIWA + FILTR PALIWA .Pieknie pali obroty jak marzenie nie gasnie (miedzy innymi dla ciekawych wymienilem jeszcze olej i reszte filtrów) zapraszam do polubienia strony X'a facebook https://www.facebook.com/pages/Nissan-X-trail-Club-Polska/243466869152762?ref=hl nie no błagam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmlol Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 nie no błagam... ?? o co chodzi ?? po ogromnym czasie spedzonym na tym forum i czytaniu o problemach X'a stwierdzilem ze nissan x-trail to wielka zagadka i mechanicy nie potrafia sobie z nim poradzic... oganal mnie strach po tym jak ni odpalil tracil moc falowaly obroty i ciezko mu bylo odpalic... ale wizyta u mojego mechanika rozwialy moje watpliwosci co do x'a i pokazal mi ze nie jest tak zle jak sie wydaje i co ludzie pisza na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virilitas Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ....ja bym podejżewał wtryski ...czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmlol Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 .wtryski tez sprawdzone, zadnych zastrzezen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Profilaktycznie zajrzyj jeszcze do baku co tam masz - nie jest dużo roboty a potrafi oszczędzić sporo kasy. Dziwne jest to że problem wyszedł jak wyssałeś paliwo z baku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmlol Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 .ogolnie to mechanik pokazal mi ze moj filt byl strasznie zasyfiony nawet jakies opilki metalu w nim bylu. widzialem na wlasne oczy. mowil ze ten filtr by bardzo dawno nie wymieniany. a te problemy nasilily sie ajwidoczniej jak bylo malo paliwa i filtr juz nie podawal tyle ile pompa potrzebowala do odpalenia ....zobaczymy czas pokarze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi