Gość guliwer187 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Posidam Micre K12 kabrio z 2006 roku i mam pytanko jak wygląda wymiana lamp z model K12 po 2007 roku, czy są z tym problemy. chodzi mi dokładnie o takie lampy jak na dołączonym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Szkoda tylko że nie widać zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inteligo8 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam posiadam Micrę K12 i_way z 2009 roku zakupiłem osobiście zarówki H4 tungstram gdyż wygrały test w gazecie i po przepaleniu się moich żarówek w samochodzie, nowe świecą rewelacyjnie więc je polecam, a wymiana ich to ok. 5 min roboty. Patrząc na łapy mechanika to włożył ręke pod klosz wyciągnął gumę i zatrzask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.