laken Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Moja primerka p10 postała ze 2 tyg i nagle przestała przełączać się na gaz. Na benzynie chodzi, ale kiedy chce się przełączyć sama na gaz to silniczek krokowy przeskakuję włączając gaz i wyłączając w kółko. Jestem laikiem jeśli chodzi o mechanikę i nie wiem czy trzeba oddac do gazwnika czy do mechanika. Czy ktoś miał taki problem? Gaz jest 2 generacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Sprawdź połączenia elektryczne, wszystkie wtyczki a w szczególności połączenie masy. Też mi sie tak kiedyś zdażyło jak masa przestawała łączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laken Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Sprawdzę jutro dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.