zapas6 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam , jaka jest minimalna grubość tarcz przednich. Moje są już cienki tz mają 21mm Czy wiecie gdzie mogę kupić samoregulator szczęk tylnych a dokładnie sama blaszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Spotkałem kiedyś jak szukałem do swojego na alledrogo, ale są 2 rodzaje do większych i mniejszych szczęk. Ja mam te większe i można było je kupić solo a te do mniejszych byly w komplecie ze sprężynkami bodajże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapas6 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Właśnie u mnie są te mniejsze szczęki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 napewno widziałem na alledrogo cały komplet do twojego auta tj: bębny, szczęki, sprężynki i samoregulatory ale to było drogie bo coś koło 300-400 pln 3785690424 to numer aukcji na alledrogo. zobacz tam może coś ci to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam , jaka jest minimalna grubość tarcz przednich. Według producenta: nominał - 26 mm. minimum - 24 mm. Masz to opisane tu: http://terranoirk.ru/man/R20_93/BR%20-%20Brake%20System.pdf strona BR-24 serwisówka do modeli z roczników 93-96. lub tu: http://terranoirk.ru/man/R20/br.pdf strona BR-29 serwisówka do modeli 96 > W obu jest tak samo! W profilu podaj jaki masz silnik i rocznik auta aby w przyszłości jak zadasz następne pytania o to nie pytać. To nam bardzo ułatwia odpowiadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.