saydack Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No na pewno, myślę ze rozsądny człowiek nie kupi nic takiego zwłaszcza ze koszt przeglądu gaśnicy jet to około 6 zł ale tam jest rozkręcana sprawdzany proszek czy nie zbrylony i czy nabój jest odpowiedniej wagi , wtedy mamy pewność ze zadziała gaśnica ja mam naklejki i nawet znajomym nie daje zawsze wole gaśnice wziąsc i sprawdzić dla swojego i innych bezpieczeństwa To coś macie promocyjne ceny u nas chcą 20zł za przegląd - czyli niemalże tyle co za nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jeżdżąc do Sanoka na serwis nie mal zawsze widywałem takich "diagnostów" przy wylotówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Rozbój jak nic - ostatnio czytałem że Jastrzębie to miasto z najwyższą średnią zarobków na śląsku - więc chłopaki pewnie chcą dorównać stąd ta cena. Co do gaśnic masz racje też preferuje polskie - jak zresztą większość rzeczy (może z wyjątkiem samochodów - syreny już nie robią niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Będą produkować syrenki taki jest plan ale czy wypali zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrastorun Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Zawsze staram się mieć w apteczce lód w spreyu,tabletki przeciwbólowe,wodę borną lub świetlik do przemycia oka.Takie tam co w lesie z dala od cywilizacji przydatne. Po za tym piła,kiforek,krzesło turystyczne,kocyk,folijka do lezenia pod autem.Najważniejsze woda-zawsze mam butle z wodą.Ręcznik,pasta BHP. CB-radio. Pozdrawiam. --No kiełbasa obowiązkowo-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 o narzędzia chodziło, za pomocą czego jesteś w stanie naprawić prowizorycznie auto i dojechać do cywilizacji jakiejś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrastorun Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) No kiełbasą wabię Kolegów i pchają auto do warsztatu hehe. To oczywiście żart, staram się pilnować stanu technicznego auta i jak przez ostatnie 2lata w lesie nic nie nawaliło,z resztą w mojej 25letniej karierze kierowcy zawsze auto rozkraczało się na podwórku. A zabieram z narzędzi i osprzętu to co Wy. dzisiaj poprawiam stan wizualny auta-błotniki , bo od jutra juz czasu nie bedzie.Las mnie pochłonie Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez Piotrastorun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wiemy wszyscy jak jest ... ze śniegiem "cinko Panie" tego roku nie czekając na Mikołaja sami wybraliśmy się po prezenty bo jak mówi stare przysłowie pszczół "czego se sam nie kupisz tego Mikołaj Ci napewno nie przyniesie" tak więc krótko : Casto..ama ... stoisko ogrodnicze ... i oto są 1. komplet p.deszczowy moro 2. kalosze zakup sprokurowany sobotnio-niedzielną szarżą na odsiecz dwóm XJ-om , kiedy to wróciłem ok. 3-ej nad ranem, cały i zdrów ale rozebrać musiałem się w garażu bo bagno miałem wszędzie, nawet w majtkach ... wiadomo prysznic, pralka, wszystko z butami włącznie i jest gitara ale żeby w przyszłości uniknąć takich wrażeń sprawiłem sobie uniform moro, z gumowanego ortalionu ... ekspres, napy, osłonięte kieszenie, kaptur i do tego kalosze ... wszystko razem coś ok. 100 zeta ... chyba warto wiadomo, że pod spodem trzeba być ubranym, ale od deszczu i błota osłoni ... no i od wiatru a kalosze zwykłe, nieocieplane, uszyję wkładki (a'la skarpety) z polaru i będą lepsze od tych 2x droższych, ocieplanych ale dziwnie lekkich (jakby piankowe były) ------------------------------------------- czyli Putin miał rację "te uniformy można kupić w każdym sklepie" ---------------------------------------- coś jeszcze ... jak będziecie mieli okazję to rozejrzyjcie się za uniformami do Paintboll'a ... niby cieńsze moro, ale wewnątrz mają podpinkę z cienkiego polaru ... na zimę jak ta la la -------------------------------------------------------------------------- dzisiaj przetestowałem uniform "w boju" przy "szkwałowej" pogodzie umyłem auto z bagna, pod spodem i nadwozie ... ze 2 godziny przy ciągłej mżawce i porywistym wietrze Daniel może poświadczyć ... sucho ! Opłacało się wyręczyć Mikołaja w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 świetna sprawa też chce taki. ale może na początek auto skręcę do kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi