robert45 Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pewnie będzie jak w moim przypadku. Ponieważ clarion model CL......... odczyt tylko z pamięci z pamięci eeprom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Pewnie będzie jak w moim przypadku. Ponieważ clarion model CL......... odczyt tylko z pamięci z pamięci eeprom. albo z ASO. Edytowane 23 Października 2015 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpadzior Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witajcie. Będę zabierał się w majówkę za radio. Mam w książce wklejkę, prawdopodobnie z kodem do radia. Jednak poczytawszy sobie troszkę poprzednie tematy o radiach fabrycznych, mam jeszcze kilka pytań. Załóżmy, że radio odpali a pojawi się napis SECURITY. Co wtedy? Czy oznacza to przymusową wizytę w ASO czy można to jakoś obejść. Radyjko mam Clariona. I ewentualnie, czy mogę prosić o sprawdzenie kodu radia. Wtedy uda się potwierdzić, że kod z książki serwisowej to faktycznie to. VIN - SJNEBAN16U0051168, Serial No. CL0394X0005448, model PN-1628M, part no. 286-9249-10. Jeżeli czegoś brakuje to dostukam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcus981 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Witam pacjent radio z nissan micra k12 po zmianie akunie działa jest wait 1hr jak przejść w pisanie kodu? Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi