mlodyc Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 heja po jakimś czasie od kupna N16, chciałem posłuchać płytki cd (nowo kupiona) i moje zdziwienie pojawiło się gdy po włożeniu płyty pojawia sie cd error i wypluwa płytę. po kilkunastu próbach w końcu załapie. Jak już zacznie odtwarzać to działa, ale problem jest zawsze gdy chce ją uruchomić po jakiejś przerwie, no w drodze do roboty rano, albo z. Zauważyłem też, że szybciej łapie jak już mam ciepło w kabinie. Da sie to jakoś naprawić? przedmuchać środek, przeczyścić laser specjalną płytką? Miał ktoś podobny problem? Jak sobie z tym poradzić, czy tylko wymiana OEM radia cd na inne sprawne? całą reszta działa bez najmniejszych problemów. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Przeczyść na początku. Z innymi płytami to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyc Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 bede czyścił na dniach, właśnie na innej płycie jeszcze nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.