Łukasz Wwa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 to i tak taniej niż ja zapłaciłem w wwa 2500 wtryski 800 pompa i 350 serwis .Czasami udaje się mniejszym kosztem naprawić ale nie zawsze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgodzio Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A ja 2 lata temu kupiłem 4 nowe po 600 zeta za szt i nie mam żadnych kłopotów. Kolega regenerował i też na tym dobrze nie wyszedł. Dlatego nie polecem regeneracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) A ja 2 lata temu kupiłem 4 nowe po 600 zeta za szt i nie mam żadnych kłopotów. Kolega regenerował i też na tym dobrze nie wyszedł. Dlatego nie polecem regeneracji. Ale dobrze by było gdybyś jeszcze dopisał czy robili jakieś ustawienia, nowe parametry itd. Czy polegało to tylko na wykręceniu i wkręcenie nowych, bo wyżej i o to też były pytania i dyskusja. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez mirekg9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgodzio Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nic nie było podłączane pod kompa. Robił mi to kolega który pracował w serwisie Renault i bardzo dobrze zna te silniki. Wtryskiwacze po prostu same się adoptują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss8 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a spotkałem sie z wtryskiwaczami z napisem remanufactured, wiem że są to regenerowane ale dlaczego jest napis po angielsku ? wiecie cos na tene temat? czy to jakaś chińska podróba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi