wiesio252 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 witam juz założyłem trzeci przełaczni do szyby pasażer przód może ktoś ma pomysł co mogło b y byc nie tak ze kilka dni działa a później sie zacina i przetaje działać ma ktoś pomysł co to za usterka dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Skoro mechanicznie się blokuje to pewnie to kwestia dotykająca wszystkie używane części - "Panie igła, z nowego wyjęte" a przebiegu w rzeczywistości ma kupe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Mam taki z auta o przebiegu 113kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 może coś z wtyczką? przetrzeć/przeczyścić styki, może lekko ponaginać żeby lepiej się stykały? ja miałem problem, że jak mi się auto nagrzało, to nie działał przełącznik od szyby. poszperałem przy wtyczce i problem znikł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.