Gość neez Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam Wszystkich to jest mój pierwszy post Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość sprawdzenia kodów błędów w Qashqai'u jakimś sprytnym sposobem niż tylko interfejsem ? Świecą mi się aktualnie kontrolki ABS i ESP. Auto jeździ ... Nie za bardzo wiem co oznaczają w praktyce dla modelu Qashqai. Lub czy da się jakoś skasować jeżeli są zapisane w pamięci komputera. Nie znalazłem nic co by mnie naprowadziło dlatego chciałbym się zapytać jak dziecko we mgle by mnie ktoś naprowadził ...jeżeli jest jakiś sposób.... THX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxs Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Jakim interfejsem i kablem(com,usb) zalogowac sie do systemu NQ ? Mam kabel VAG Rose-Tech usb OBDII. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.