Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Niestandardowe Światła almera n16

Gość mateN

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie , czy można zmienić światła na soczewkowe z almery po lifcie ? 
posiadam Almerkę  n16 przed lift i te światła przednie mniej się podobają jak z tej drugiej .

Stąd moje pytanie . Czy można coś takiego zrobić ?

Da się.... będzie trochę rzeźby. Inne wtyczki, trzeba wycinać kawałek blaszki w pasie przednim (tą pomiędzy kierunkiem a lampą w przed liftem). Trzeba szukać lamp z metalowymi odbłyśnikami aby nie zamontować i ujrzeć światło w nocy na metr przed sobą.

Nie wiem jak świecą światła w wersji przed FL. W moim po liftingu reflektory świecą nie najlepiej. Oczywiście w oryginalnych stopiły się soczewki. Teraz są DEPO , są trudności z prawidłowym ustawieniem świateł.  Świecą słabiej niż zwykłe lampy H4 w dużo starszym pojeździe. Żarówki H7 często przepalają się.

Witajcie , czy można zmienić światła na soczewkowe z almery po lifcie ? 

posiadam Almerkę  n16 przed lift i te światła przednie mniej się podobają jak z tej drugiej .

Stąd moje pytanie . Czy można coś takiego zrobić ?

Poczytaj na forach jakie problemy były z lampami po lifcie.

Gość bartek9108

Poczytaj na forach jakie problemy były z lampami po lifcie.

Dlatego ja na jego miejscu pomalowałbym środki lamp na czarno i już jest o niebo lepiej. Te po lifcie są... yyy... szajskie i takie jakby to powiedzieć ... marne w wyglądzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...