Qubuś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Chłopaki i może jakieś panie nie wiem ilu z was zapoznało się z treścią tego artykułu, ale jest on warty uwagi http://turystyka4x4.pl/poligon-drawski-zagrozony-wszyscy-mamy-szanse-pomoc/ nie wiem ilu z was było na poligonie, ale to chyba dotyczy naszego całego środowiska, bo od tego się zacznie. W moim przypadku akurat to moje tereny bo mam tam 100km i mi zależy. Jest troszeczkę czasu to ten co nie wysyłał może wyśle pismo (na dole strony pod artykułem wzory). Niech zobaczą, że nam zależy, bo przez nich zniknie np taka impreza jak Baja Poland, a to smutne:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na stronie podanej przez Qubuśa są wzory pism do wysłania - zarządzam że każdy kto ma terenówkę aby mógł spać spokojnie i nie męczyły go wyrzuty sumienia - ściąga formularz i wysyła listem poleconym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 chyba warto, bo już nawet poligony nam zabierają, używając dziwnych argumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akara Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Te skurczybyki od ekologii wyciągają łapy po kasę; jak dostaną to odpuszczają. Ekodupki przesadzili!!! Niedoczekanie. Mobilizuję znajomych i rodzinę! Wysyłamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wydrukowane , jutro wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 http://regiomoto.pl/portal/rajdy/sukcesy-polakow-na-rajdzie-dakar-w-kraju-nie-beda-mieli-gdzie-trenowac-wideo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zieloni jak zwykle czatują na łapówke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.