lemmy69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 zdaje się że jest jakiś płyn fluorescencyjny do takich rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 jakiś link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ten patent z dodatkiem fluorescencyjnym i lampą UV mnie bardziej urzekł... bo ja jestem leniwy z natury... patent z trójnikiem... też nie najgorszy, ale wymaga już więcej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 coś takiego znalazłem: http://www.e-sklep-laser-sinex.pl/pl/p/Barwnik-fluorescencyjny-UV-250ml-Brilliant,-barwnik-do-wykrywania-nieszczelnosci,-wykrywanie-nieszczelnosci-w-ukladzie-klimatyzacji,-do-sprawdzania-szczelnosci-ukladu-klimatyzacji-AC-Akcesoria-do-klimatyzacji,-uklad-klimatyzacji-w-samochodach/1297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) może nie ten konkretnie, ale coś na tej zasadzie działającego przed momentem do kumpla mechanika dzwoniłem, nie ma tego i nie zna nazwy ale jest na pewno a tak w ogóle to kuler z orlenu specjalnie chyba jest z takim dodatkiem ułatwiającym lokalizację ewent. wycieku Edytowane 20 Stycznia 2014 przez lemmy69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara74 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Chłopaki a co powiecie na to, żeby w ogóle wywalić wisko i wsadzić podwójny wiatrak elektryczny np. z ducato? Polecał mi to znajomy mechanik, zrobił tak w swoim parchu. Są tego 2 zalety, silnik na mniejszy opór, podobno jest znaczna różnica w mocy i jeździe. Oraz możemy mieć niezależne sterowanie załączaniem. Mi najbardziej zależy na tym pierwszym, po ostatnim wypadzie przekonałem się, że to auto w ogóle nie ma siły jechać w terenie - 32" robią swoje... ;-) daj zdjęcie na tym 32 sorry ty masz t1 dzieki i po kłopocie Edytowane 17 Lutego 2014 przez siara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi