danlei Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam mam od dłuższego czasu mam problem z puknięciem przy ruszaniu z 1 biegu podczas puszaczania sprzęgła w momęcie kiedy zaczyna brać jest puknięcie a właściwie pier.... dośc słyszalne wymieniłem już poduszkę pod skrzynią nic nie pomogło może to silentblock wachacza mam wrażenie jak by dochodziło to z prawej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Hej, sprawdź jeszcze raz poduszki. U siebie miałem dziwny odgłos naprężania się czegoś jak na zmianę ruszałem do przodu i do tyłu. Poduszki nowe. Okazało się ze odkręciło się mocowanie poduszki od silnika. Jak jedziesz na wyższych obrotach odpuść i dodaj raptownie gazu jeśli będzie walić to sworzeń wachacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.