expo Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam Jak sprawdzić zawór,czujnik ciśnienia turbo 1,9 dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 ostatnio sprawdzałem u siebie. Podpiąc pod komputer w Aso, zostawić 100 złotych i odebrać gotowy wydruk. Proste co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enku Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie sprawdzisz bez kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A zbiorniczek podcisnienia ten czarny nad kolektorem Z tego co wyczytałem to sciaga się przewód jeden ,zatkać palcem i jak jest ciśnienie to ok tak by miało wyglądać ale czekam na wasze opinie (wiem ze gdzieś graja tylko nie wiem w którym kościele ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.