Edek01 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Przepaliła mi się standardowa, żarówka stopu i kupiłem już wzmocnione Mam pytanie czy dobrze zrozumiałem demontaż tylnej lampy . Odkręcam śruby to wiem ale z lampą to jak mam ja zsunąć naciskając ten róg czy odginając delikatnie ten zaczep??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/54345-wymiana-zarowek-w-tylnej-lampie-zespolonej/ od #10 masz instruktaż obrazkowy. W tym wątku masz wszystko łącznie ze zdjęciami i opisami po polsku i po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 O przeoczyłem , dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.