Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Tylny zderzak N16 Lifting

robert45

Rekomendowane odpowiedzi

Pilnie potrzebuję zdjęcie Almery N16 Lifting, hatchback , z wymontowanym zderzakiem. 

Zdemontowałem opadnięty zderzak i wydaje mi się, że brakuje paru elementów wyposażenia.

Załączam odnośnik do strony z opisem tyłu.

http://nissan4u.com/parts/almera_uk_make/el_n16e/2006_1/type_48/body_side_and_rear/rear_bumper/

U mnie brak pozycji 1 i 2, oraz chyba niektórych śrub. Co to są za elementy  poz.1,2

W ilu miejscach powinien być przykręcony zderzak. Bo u mnie w trzech, czyli pod nadkolami z obu stron oraz jedna śruba pod spodem.

Ale cz nie jest to auto już kiedys rozbite tego nie wiem: g20x.jpg

coh7.jpg

U mnie przed FL te wypustki były.

Pięknie dziękuję. Czyli podobnie jak u mnie. Chyba tak ma być bo przyspawali uchwyt do zaczepu. Natomiast bezpośrednio pod lampami są  dwa kołeczki jeden biały a drugi czarny. U  mnie są tylko czarne (wprowadziłem w nie kołki naprowadzające zderzak, bo w zderzaku są wyprowadzenia).

W miejscu tych białych u mnie są tylko otwory. Natomiast zderzak ma wyprowadzenia do przykręcenia w tym miejscu śrub. Tutaj na foto widzę, że są to jednak kołki do przymocowania zderzaka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...