robert45 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pilnie potrzebuję zdjęcie Almery N16 Lifting, hatchback , z wymontowanym zderzakiem. Zdemontowałem opadnięty zderzak i wydaje mi się, że brakuje paru elementów wyposażenia. Załączam odnośnik do strony z opisem tyłu. http://nissan4u.com/parts/almera_uk_make/el_n16e/2006_1/type_48/body_side_and_rear/rear_bumper/ U mnie brak pozycji 1 i 2, oraz chyba niektórych śrub. Co to są za elementy poz.1,2 W ilu miejscach powinien być przykręcony zderzak. Bo u mnie w trzech, czyli pod nadkolami z obu stron oraz jedna śruba pod spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ale cz nie jest to auto już kiedys rozbite tego nie wiem: U mnie przed FL te wypustki były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert45 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pięknie dziękuję. Czyli podobnie jak u mnie. Chyba tak ma być bo przyspawali uchwyt do zaczepu. Natomiast bezpośrednio pod lampami są dwa kołeczki jeden biały a drugi czarny. U mnie są tylko czarne (wprowadziłem w nie kołki naprowadzające zderzak, bo w zderzaku są wyprowadzenia). W miejscu tych białych u mnie są tylko otwory. Natomiast zderzak ma wyprowadzenia do przykręcenia w tym miejscu śrub. Tutaj na foto widzę, że są to jednak kołki do przymocowania zderzaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.