pawel20 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeśli zły dział to bardzo proszę o przeniesienie.... Witam wszystkich! Panowie mam taki problem że końcowy tłumik mam "sito", jest cały podziurawiony i pordzewiały co nie powiem strasznie mnie irytuje... Wyszukałem na pewniej stronie takie coś http://racingstreet.pl/tlumik-koncowy-wm-sport-r1-fi-100mm-owal-p-5504.html powiedzcie mi czy taki wynalazek w ogóle podejdzie pod nissanka p11 98' 1.6 benzynka i czy nie będzie z tym problemów przy pierwszej lepszej kontroli... Z góry serdecznie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damgulin Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 jak chcesz mieć głośno to śmiało bierz, mocy to nic nie doda a jedynie zaszkodzi, lepiej wymienić na nowy komorowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.