Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Zablokowany silnik

Grucha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

juz zdecydowałem ze dam temu co sam poszuka silnka i daje gwarance 3 miesiace bo jak sam kupie to tylko gwarancja rozruchowa mam nadzieje ze wybrałem lepsza opcje i mam tez nadzieje ze sprzedam raz dwa 

ps.

tylko przyszli kupujacy niech sie nie zrazaja awarajnyscia zawsze mozna trafic na jakis dobry egzemplarz i troche pojezdzi bo przeciez nie wszystkim sadiaja silnniki:)

Wszystkim nie. Ale nadzwyczaj sporo ludzi zjawia się tu na forum tylko po to by napisać że im 1,9 dCi "wybuchł" czy inna katastrofa się mu przytrafiła, błagają o pomoc i później tak czy siak słuch po nich ginie.

Pojawiają się na forum na bieżąco bywalcy z problemami typu "nie działa klamka", albo "jak wymienić żarówkę ksenonową". Z moich obserwacji wynika, iż z tego typu błahostkami piszą użytkownicy benzyniaków. Dieslowcy mają zmartwienia wielkiego kalibru z reguły.

Ale jak wspomniałem - to tylko taka moja bardziej czy mniej dokładna obserwacja.

powiem ci ze pewnie masz racje korzystam jeszcze z innego formu odosnie vw bo mam jeszcze takie autko tam tez z regóły wiekszosc postów to delikatne sprawy ale cóż tak bywa nic ie zrobimy chciałbym miec problem teraz z niedziałająca klamka niz rozjechanym silnikiem ale kogos zawsze musi to trafic 

dzieki ci bardzo za przydatne info i pozdro 

i oczywiscie szybkiej sprzedazy :)

a taka ciekwastke  ci powiem ze dzwoniac do serwisu z ciekawasci zapytałem sie ile nowy motor odp była zniewalajaca ponad 20tyś 

a taka ciekwastke  ci powiem ze dzwoniac do serwisu z ciekawasci zapytałem sie ile nowy motor odp była zniewalajaca ponad 20tyś 

:o no to ładnie :D to zrób i powodzenia w sprzedaży;D no chyba ,że żal ci będzie to jeździ dalej :)