Grucha Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 juz zdecydowałem ze dam temu co sam poszuka silnka i daje gwarance 3 miesiace bo jak sam kupie to tylko gwarancja rozruchowa mam nadzieje ze wybrałem lepsza opcje i mam tez nadzieje ze sprzedam raz dwa ps. tylko przyszli kupujacy niech sie nie zrazaja awarajnyscia zawsze mozna trafic na jakis dobry egzemplarz i troche pojezdzi bo przeciez nie wszystkim sadiaja silnniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wszystkim nie. Ale nadzwyczaj sporo ludzi zjawia się tu na forum tylko po to by napisać że im 1,9 dCi "wybuchł" czy inna katastrofa się mu przytrafiła, błagają o pomoc i później tak czy siak słuch po nich ginie. Pojawiają się na forum na bieżąco bywalcy z problemami typu "nie działa klamka", albo "jak wymienić żarówkę ksenonową". Z moich obserwacji wynika, iż z tego typu błahostkami piszą użytkownicy benzyniaków. Dieslowcy mają zmartwienia wielkiego kalibru z reguły. Ale jak wspomniałem - to tylko taka moja bardziej czy mniej dokładna obserwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 powiem ci ze pewnie masz racje korzystam jeszcze z innego formu odosnie vw bo mam jeszcze takie autko tam tez z regóły wiekszosc postów to delikatne sprawy ale cóż tak bywa nic ie zrobimy chciałbym miec problem teraz z niedziałająca klamka niz rozjechanym silnikiem ale kogos zawsze musi to trafic dzieki ci bardzo za przydatne info i pozdro i oczywiscie szybkiej sprzedazy a taka ciekwastke ci powiem ze dzwoniac do serwisu z ciekawasci zapytałem sie ile nowy motor odp była zniewalajaca ponad 20tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol_tur Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 a taka ciekwastke ci powiem ze dzwoniac do serwisu z ciekawasci zapytałem sie ile nowy motor odp była zniewalajaca ponad 20tyś no to ładnie to zrób i powodzenia w sprzedaży;D no chyba ,że żal ci będzie to jeździ dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucha Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 no zobaczymy jak zrobie to sie odezwe co jak poszło i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi