Enku Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 doraznie tak to kup kantakt spay taki do elektycznych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Paweł masz jakis problem??? Rozbierałeś kiedyś ten zamek??? Tak. A Ty rozbierałeś? Ten konkretnie? Z tego modelu samochodu? Miałem zamek rozbebeszony na części pierwsze kiedy pękła mała zębata listwa sterowana silniczkiem elektrycznym centralnego zamka (naprawa polegała na spawaniu plastiku, owej zębatej listwy, ale nie o tym tutaj mówimy teraz). Poprosiłem grzecznie o rozwinięcie stwierdzenia, że inaczej linki działają na zamek? Jestem ciekaw co to znaczy. Bo z moich informacji wynika, iż przyłączone są one do tej samej dźwigni połączonej z mechanizmem blokującym drzwi w pozycji "zamknięte" (ryglem to nazwijmy umownie). A jak według Ciebie działają te linki... inaczej? Jedna ciągnie, a druga...??? Nie wiem sam - popycha...??? P.S. Zadałem pytanie, a Ty się od razu pytasz czy mam problem. Może Ty masz problem? Z tym, że nie lubisz jak ktoś pisze jak się sprawa ma, a bronisz do ostatniej kropli krwi swojej błędnej diagnozy wprowadzając w błąd innych. Klamki zewnętrzne radzisz wyjmować bez zdejmowania tapicerki których później nie da się zamontować (bez zdejmowania tapicerki) i temu podobne mądrości... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez PawelSalata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enku Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tak. A Ty rozbierałeś? Ten konkretnie? Z tego modelu samochodu? Miałem zamek rozbebeszony na części pierwsze kiedy pękła mała zębata listwa sterowana silniczkiem elektrycznym centralnego zamka (naprawa polegała na spawaniu plastiku, owej zębatej listwy, ale nie o tym tutaj mówimy teraz). Poprosiłem grzecznie o rozwinięcie stwierdzenia, że inaczej linki działają na zamek? Jestem ciekaw co to znaczy. Bo z moich informacji wynika, iż przyłączone są one do tej samej dźwigni połączonej z mechanizmem blokującym drzwi w pozycji "zamknięte" (ryglem to nazwijmy umownie). A jak według Ciebie działają te linki... inaczej? Jedna ciągnie, a druga...??? Nie wiem sam - popycha...??? P.S. Zadałem pytanie, a Ty się od razu pytasz czy mam problem. Może Ty masz problem? Z tym, że nie lubisz jak ktoś pisze jak się sprawa ma, a bronisz do ostatniej kropli krwi swojej błędnej diagnozy wprowadzając w błąd innych. Klamki zewnętrzne radzisz wyjmować bez zdejmowania tapicerki których później nie da się zamontować (bez zdejmowania tapicerki) i temu podobne mądrości... Tak wprowadzam w Bład ok niech tak zostanie. Mam za dużo lat zeby sie kłócić z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi