kimi222 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witam Wszystkich. Mam problem z odpaleniem silnika, akumulator pracuje prąd jest kontrolki wszystkie pala. Problem pojawil sie wczoraj kiedy odpalilem auto aby na tych temperaturach ujemnych troszke popracowało bo stoi pod chmurka całe 5 dni kiedy pracuje w Gdansku a w Piątek wracam. Primera na odpalonym silniku pracowała sobie około 40 minut choc samo odpalenie auta było dośc cięzkie dopiero po 5 razie auto po dlugim kręceniu zatrybiło. Po 40 minutach kiedy zgasiłem auto, postanowiłem raz jeszcze spróbowa odpalic i tu nic, nie zakreci rozrusznik ani ani. Gdy przekrecam kluczyk wskazówki liczników nie drgają , kontrolki nie przygasają jest tylko szybkie dwa razzy KLIK KLIK. Czy to padł rozrusznik czy może byc to problem mniejszej wagi. Proszę o sugestie i Ewentualnie o Poradę co mam zrobic i gdzie szukac przyczym. Bardzo dziękuje i Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 wyczyść klemy na aku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.