Gość milau79 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam mam wielki problem ze światłami mijania otóż po włączeniu świateł na manetce są światła postojowe i drogowe natomiast brak świateł mijania wykluczony jest spalony bezpiecznik oraz zepsuta manetka dodam że dowiedziałem się o problemie gdy zwarło mi stacyjkę w trakcie jazdy okazało się że wcześniejszy właściciel prawdopodobnie miał ten sam problem i postanowił zewrzeć kable świateł ze stacyjką pomijając manetkę co spowodowało dosłownie stopienie się kostki. :cry: pytanie więc czy jest po drodze od manetki do żarówki jakiś przekaźnik lub coś innego co powodowało by brak świateł ???dziwne jest tylko to że podłączone "na krótko" świecą :? z góry dziękuję za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 jest przekaźnik na 111% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 z góry dziękuję za podpowiedzi Owszem jest przekaźnik ale który to Ci nie powiem bo nie mam aktualnie nic co się tyczy primery. A za tytuł tematu otrzymujesz ostrzeżenie pisemne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.