nicolae Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witam Czy ktoś się orientuje co ten błąd oznacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 http://engine-codes.com/search_codes.php?q=p0670 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicolae Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Dzięki Stawiać na świece czy coś z modułem (jakiś przekaźnik)? Pytam o praktyczne wskazówki - kody nie zawsze wprost wskazują usterkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 W Hondzie błąd wskazywał mi na awarię pompy paliwa, albo wtrysków. Cena za każdą z tych rzeczy była wtedy masakryczna. Okazało się że na przekaźniku od pompy paliwa były zimne luty i nie puszczał prądu. A komputer widział że pompa nie podaje paliwa, oraz że wtryski go nie dostają. Więc postawił diagnozę taką, jaką umiał. Przekaźnik polutowałem na nowo sam. Jakbym chciał korzystać wtedy z ASO to chyba bym kilka stówek zostawił u nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.