sparky Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Hej, Kleber Krisalp HP Protectis - ma ktos doswiadczenia z ta oponka? Pytam glownie o opcje 'protectis' - malo opinii mozna znalezc w necie. Glowna watpliwosc - czy jak cos sie zdarzy trza jechac do wulkanizacji? Czy kazdy wulkanizator bedzie wiedzial jak sie zabrac za naprawe takiej opony? Niedlugo bedzie LPG czyli butla w kole i takie pomysly chodza mi po glowie... pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RADEK100NX Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Koło zapasowe lub dojazdówkę i tak musiszwozić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Czytałem gdzies że ta oponka wulkanizuje się sama ale tylko do szczeliny 4mm (ciekawe ile razy będzie to możliwe) jak będzie większa dziura to pewnie oponka do wyrzucenia. Znajomy, który pracuje w serwisie opon odradzał mi te opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparky Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Koło zapasowe lub dojazdówkę i tak musiszwozić. Czemu tak twierdzisz? Musze z wewnetrzenej rozwagi czy musze bo prawo nakazuje? Pytam bo niedawno na pl.misc.samochody dyskutowano o tym i prawo mowi ze nie musze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.