Qubuś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Chłopaki mam pytanie do was, czy ktoś wie ile wynosi długośc tylnego amortyzatora +2' od środka do środka ucha, oczywiście po całkowitym rozłożeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 zamiennika będziesz szukał z innego auta ?? z tego co wiem jeszcze nikt tego nie znalazł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 no będę próbował coś wstawić z jeepa bo mam sporo kolegów z dostępem do części, ale do tego potrzebne mi info jaka ma być długość amorka do liftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 jeep to niska masa... dopasuj coś z auta o podobnych gabarytach... dawno temu jak nie było dostępu do tajli w normalnych cenach parchowcy używali amorków z ciężarówek, jakieś iveca wkładali nagminnie... teraz jakby... są dedykowane części... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubuś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ja nie chcę serii tylko coś z firm rajdowych. Do terrano są porąbane ceny typu 300zl w górę , a do jeepów jeszcze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 rajdowy jeep waży tyle samo co nie rajdowy... jest lżejszy od T2 o całą ramę... koncepcja szukania zamiennika - ujdzie koncepcja szpeju z jeepa - błędna a żeby jaśniej powiedzieć o co mi chodzi... amory z jeepa w t2 to trochę tak jak amory z corsy w astrze... nawet rajdowe... od biedy mogły by chyba podejść z WJ... ale nie sądze żby były tańsze... a seryjne mają skok jak w osobówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.