Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

P11 kombi 1.8 przed czy po liftingu ?

ederlezi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam może głupie pytanie , ale nie potrafię sobie poradzić nawet przy pomocy googli. Nie wiem czy mój samochód to wersja przed liftingiem czy po liftingu. To jest P11 kombi z silnikiem 1.8. W karcie pojazdu mam wpisany rok produkcji 2000, co by sugerowało że jest to auto po liftingu natomiast w serwisie nissana jak podałem numer ( ten zaczynający się od SJN ) powiedzieli mi , że to kombi z 1999 przed liftingiem. Chciałbym znaleźć gdzieś zdjęcie P11 kombi przed liftingiem i po liftingu, ale mam z tym problem. Czym te samochody się różnią ? Mój samochód wygląda tak:

http://www.resmoto.com/a_car/nissan/opisy/primera/wagon/nissan_primera_kombi_01.jpg

Wydaje mi się , że mam wersję po lifcie, bo wersja przed liftem miała chyba inne przednie światła, ale człowiek w serwisie nissana wprowadził mnie w zakłopotanie w tej kwestii.

masz polift, a sprawa w serwisie może tak wyglądać, bo masz pierwsze sztuki :D i tak jest z tymi złamanymi rocznikami nieraz, dla pewności rozkoduj sobei gdzieś VIN poza serwisem i będziesz wiedział 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...