lukee84 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 witam, mam pytanie jak działa Wam klima w te mrozy. u mnie przed tymi dużymi mrozami włączając klimę co jakiś czas bądź też samoczynnie poprzez przekręcenie pokrętła kierunku nawiewu na szybę włączała się sama (czułem obciążenie na silniku - spadały obroty) natomiast dziś chciałem włączyć i nic tak jakby klima nie działała żadnego obiążenia itp. moje pytanie czy coś się uszkodziło w mojej klimie czy np: jakoś klima w takie mrozy się nie załącza nie wiem poprzez jakiś czujnik?? pozdrawiam primera p11 144, 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć, temat był dość obszernie omawiany tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87125-klimatyzacja-a-mroz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Cześć, temat był dość obszernie omawiany tu: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87125-klimatyzacja-a-mroz/ no dzięki też potem użyłem opcji szukaj, ale u Ciebie bryka teraz czy nie ?? u mnie dziś sprężarka się nie załączyła, auta nie garażuję rano miałem na termometrze -9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wydaje mi się że sprężarka działa, bo jest delikatna różnica w obrotach i szyby wyraźnie szybciej odparowują, sprawdzałem przy temp. ok -10. Natomiast jak jest duży mróz nie włącza się wiatrak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Wydaje mi się że sprężarka działa, bo jest delikatna różnica w obrotach i szyby wyraźnie szybciej odparowują, sprawdzałem przy temp. ok -10. Natomiast jak jest duży mróz nie włącza się wiatrak. no właśnie tak może być u mnie też delikatna różnica w obrotach ale wiatraki stoją. czyli pewnie jest ok. no właśnie tak może być u mnie też delikatna różnica w obrotach ale wiatraki stoją. czyli pewnie jest ok. tak jak pisałem klima bryka, jak było w ostatnich dniach na plusie wiatraki poszły w ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.