wiewi89 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam, Mam problem z wyciagnieciem zarowek postojowych. Spalily mi sie i nie moge wyciagnac i wymienic. Wyciagam przewod a tej bialej obudowy nie moge wyciagnac prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 a przekręciłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewi89 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Probowalem ale nie da sie. Wyciaglem ten styk a tej bialej obudowy nie moge wyciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Przekręca się w lewo.Musi dac rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewi89 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udalo sie ale teraz nie moge jej wyciagnac z tej bialej obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Żarówki nie możesz wyciągnąć? Ona jest wciśnięta w obudowe.Trzeba ja złapac za łep i pociągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewi89 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dzieki wielkie za pomoc ;-) problem rozwiazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.