arni1774 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panowie zakupiłem 4 swiece do tino 2.2DI odkręciłem 3 a 4 nie mogę nie chce drgnąć, a boję sie że ułamię - zastanawiam sie czy na gorącym siniku czy zimnym - kuźwa każdy ma inną opinie - czekam na rady ? na razie mam 3 do 1 / 3 sprawne 4 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabi Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Panowie zakupiłem 4 swiece do tino 2.2DI odkręciłem 3 a 4 nie mogę nie chce drgnąć, a boję sie że ułamię - zastanawiam sie czy na gorącym siniku czy zimnym - kuźwa każdy ma inną opinie - czekam na rady ? na razie mam 3 do 1 / 3 sprawne 4 nie Powinno się odkręcać na chłodnym silniku. Prawa fizyki tak mi podpowiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Psiknij trochę WD40 i zostaw to sie troche ruszy.u mnie tez jedna nie chciała puścić ale psiknąłem chwile odczekałem i poszła. Uważaj tylko żeby Ci do srodka preparat nie naleciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni1774 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Psiknij trochę WD40 i zostaw to sie troche ruszy. u mnie tez jedna nie chciała puścić ale psiknąłem chwile odczekałem i poszła. Uważaj tylko żeby Ci do srodka preparat nie naleciał. no nie wiem - muszę do mechanika jechać ,zobaczę co poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Łatwo można ukrecić świece wiec jak nie idzie to trzeba mega ostrożnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 psikaj wd40 na noc potem nastenego dnia jeździj normalnie znów napsikaj na noc i następnego dnia przed jazdą spróbuj odkręcić. Jak po tych zabiegach sie nie uda, to sam sobie nie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.