JACKO29 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Bo dla nich coś czego nie mogą ogarnąć nadaje się do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uio Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Problem rozwiązany. Dziękuję za pomoc Edytowane 2 Lutego 2014 przez uio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mognilwo Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Witam.Mam ten sam problem, brak ciśnienia oleju i taka sama cześć została znaleziona w misce olejowej.Czy jest to brok (zaślepka) od pompy oleju? Jak rozwiązales problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robstanki Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Witam. Właśnie mam ten sam problem. Czy mógłbyś mi pomóc jak sobie z tym poradziłeś? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaih85 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Dla zainteresowanych, miałem podobną sytuacje w Notesie 1,4 2006 rozwiązanie jest następujące: - zaślepka która wypadała ma swoje miejsce w otworze ja na poniższym zdjęciu - ja u siebie ją zmatowiłem papierem, posmarowałem klejem, wbiłem i zaklepałem dookoła i na razie samochód jeździ bez problemu (po 1000km nic się nie dzieje , mimo że na świecącej kontrolce samochód przejechał 50km). - by do niej się dostać bez problemowo trzeba zdjąć obie miski (dolna i górna , górna siedzie przy skrzyni na tulejkach i bardzo trudno schodzi) odkręcić i smok, i dopiero zdjąć osłonę zakrywającą miejsce gdzie powinna być (ja u siebie wyciągnąłem cały silnik z skrzynią jakieś 16h pracy) - i radze na przyszłość lać olej jaki zaleca producent czyli 5W/30 bo jak mniemam winą jej wyskoczenia było zbyt wysokie ciśnienie w układzie smarowania przy rozruch w zime (olej gęstszy itd) . Pozdrawiam Edytowane 17 Grudnia 2019 przez Kaih85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi