Gość Dariusz Nikiel Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Wspomaganie: Czy można założyć? Ile kosztuje i kto to może zrobić. K11, 96 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość microlot Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Mozna to zrobic.Ile kosztuje to kwestia tego czy we włąsnym zakresie skombinujesz np uzywke czy nowke sztuke kupisz i jeszcze od wasztatu w ktorym bedziesz to montował.Ja osobiscie polecałbym ASO jesli chodzi o montaz, chyba ze maz jakiegos zaufanego i dobrego mechaniora ktory zna sie na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 dobre pytanie sam bym sobie zalozyl takiego "pomagacza" micrus mimo ze jest malym autkiem to krecenie na postoju nie jest najwygodniejsza sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Panowie! Temat już był parę razy poruszany - sam odpisywałem i podawałem ceny. Ruszcie myszą i użyjcie "szukajki"[-o< Ona naprawdę działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 mam do sprzedania przekladnie ze wspomaganiem i pompe do nie za 450 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Wspomaganie: Czy można założyć? Ile kosztuje i kto to może zrobić. K11, 96 r. za 450 bylo kpl na allegro dlugi czas , pochodzilo z rozbitej micry :wink: :twisted: :twisted: :twisted: a z wlozeniam nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.