customizer Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam, mam amerykanska wersje Nissana Leaf z navi, zastanawiam sie czy da się ja podmiecnic na mape EU a najlepiej Norwegie. W salonie powiedzieli ze nie, ze trzeba zmienic jakis chip. No tylko jaki? Pomozecie Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moras Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ja sobie dałem spokój i wymieniłem całe radio, ze szperania po forach wynika że przerobienie jest praktycznie niemożliwe (na rosyjskim forum ktoś się pochwalił że zrobił).Oryginalna navi będzie działać tylko z kartą USA.Najgorsze że nawet wymiana całego Nissan Connect na europejską wersję powoduje że sterowanie w kierownicy jest inne, przestaje działać mikrofon w bluetooth i trzeba poprzestawiać kable w złączce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.