lukee84 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 witam, w swojej primerze mam system isofix, dostałem od rodziny fotelik też isofix, tylko jest problem otóż w kanapie są wycięte otwory a w nich zaczepy isofix tak też przymocowałem fotelik. natomiast fotelik ma jeszcze tzw top tether(foto) czyli zaczep z tyłu fotelika w oparciu który trzeba zamocować do auta, nie wiem gdzie w primerze jest ten uchwyt. jeżeli ktoś z Was korzysta z isofix to poroszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A z tyłu za siedzeniem nie ma żadnego zaczepu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukee84 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A z tyłu za siedzeniem nie ma żadnego zaczepu ? jest ale to chyba tez zaczep bagażowy czy na kratkę, patrzyłem z grubsza nic innego nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.