13E7 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Może jakiś olej słaby i szklanki grają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 9 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Ładnie posłodzony ten wóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukier19 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Halo halo Jak smiesz pisac takie brednie? O zderzaku lampie i rdzy dostales informacje telefonicznie oraz fotografie mailowa droga.Tak samo wnetrze wszystko Ci wyslalem. Stuk w silniku?dobre mi Wydech jest tak glosny ze wlasnych mysli nie slychac a tu mowisz o jakis stukach -nic podobnego. Naprawde mechanik z Ciebie pierwsza klasa ;)Handlarz polonezow bedzie sie wypowiadal na temat mojego auta.Koleszko jak nie znasz sie to nie pisz i nie oczerniaj.Bo o wszystkim co jest Ci mowilem. Mam jedna cicha nadzieje ze bedziemy mieli okazje wyjasnic to sobie w cztery oczy Moja Zetka nie jest Igielka nigdy tak nie mowilem ale na tle allegro i olx jest egzenplarzem naprawde ok. Pozdrawiam Znawce od Polonezow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mechanika jest w zetce nie ma mowy o graniu szklanek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbmaster Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Cześć to mój pierwszy post tu. Później się przywitam. W zasadzie Cukier to powinieneś mi oddać pieniądze za wycieczkę tak jak zapewniałeś przez telefon, że jak coś będzie poza opisem usterek to tak zrobisz. O malowaniu całego auta nie było mowy choć i to by mi nie przeszkadzało ale korozja obu błotników, odstające progi, połamane zaczepy lampy i stukanie silnika oraz duży odprysk lakieru na drzwiach to rozumiem że mogłeś nie zauważyć w codziennym użytkowaniu a nie później co chwile "ja się nie znam", "ja się znam na autach". Wystarczy informować ludzi o wszystkich wadach i nie było by teraz tej sprawy a tak, ktoś inny przynajmniej będzie wiedział po co jedzie. Naprawde mechanik z Ciebie pierwsza klasa ;)Handlarz polonezow bedzie sie wypowiadal na temat mojego auta. Żeby było śmieszniej znam polonezy w lepszym stanie niż twoje auto Swoją drogą czemu bym miał handlować polonezami? Przestań się już wygłupiać i ściemniać, bo kolejna osoba która do Ciebie przyjedzie może już nie być tak miła jak ja. Stuk w silniku?dobre mi Wydech jest tak glosny ze wlasnych mysli nie slychac a tu mowisz o jakis stukach -nic podobnego Takiej wymówki to nawet Miro handlarz by nie wymyślił. Edytowane 10 Lipca 2014 przez mbmaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Czym prędzej trzeba zajrzeć do dołu silnika i zrobić przegląd panwek, jak obróci to piec raczej do wymiany, wałów w zetkach się nie szlifuje, tylko nominał... Panew najlepiej sprawdzić po przez wkręcanie silnika miedzy obrotami 2500-3000 i będzie słychać takie charakterystyczne klikanie/stukanie Edytowane 10 Lipca 2014 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukier19 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Kuba nie ma co Sprswdzac;) Wiem jak slychac panewke. Kolega naprawde popsul mi opinie o 350z. Jego sprawa ja wiem co mam za auto. Jezeli chodzi o reszte rzeczy to naprawde wszystko zostalo powiedzialne przez tel. No sorry ale jesli ktos inaczej interpretuje np wytarty fotel przy 65tys,mogl sie wytrzec zeta nisko siedzi za kazdym razem sie o boczek zachacza.pozatym auto ma 10 lat ludzie to nie saloon;) Pozdrawiam kolege i zycze udanego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon_LP Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Auto sprzedane, jestem nowym posiadaczem, brednie które wypisał poprzedni oglądający rozśmieszają mnie. Auto sprawdzone u Coobcia, założę nowy temat, tak więc będzie pole do dyskusji. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi