nunu85 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Cześć Panowie Otóż przy wyjeździe z lasu na oblodzonej drodze wyskoczyła mi prosto pod maskę sarenka. Hamować nie było jak więc centralnie uderzyłem. Prosba do was o wycenę naprawy Oprócz tego co widac na zdjęciach, obie lampy mają połamane mocowania- świecą w ziemię -ten cieniutki profilek, który widac w miejscu zgubionego kawałka grilla jest mocno sfatygowany, a z jednej strony wręcz urwany. wgniótł nieco chodnicę, ale nie cieknie, wiec chociaż taki plus) -zderzak tylko wygląda na cały, jest przez środek przełamany (pod tablicą i z dołu poniżej kratki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 w 500zł powinieneś się spokojnie zmieścić. Szczerze mówiąc, odrobina chęci i sam wszystko zrobisz w mniejszej kasie. Pokaż foto uchwytów lamp. Może da się radę to pospawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 ...a już czekałem na fotorelację z naprawy sarenki dobrze, że nie uoś albo inny żubroń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A ja zapytam z ciekawości czy przed lasem był znak "uwaga dzikie zwierzęta" i jak nie było czy będziesz się domagał odszkodowania od Lasów Państwowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 czesc znak stał. ale nawet jakby nie stał, to nie wiem, czy chciałoby mi sie użerać o te pare stów. tak sobi e z ciekawosci poczytałem w sieci i sie okazuje, ze nawet jak znaku nie ma to nie tak łatwo o odszkodowanie. co do mocowan lam, to te krótsze mysle bez problemu da sie skleić, gorzej z dłuższymi, bo sie wykruszyły i gdzies na drodze zostały. No ale cóż, od czego ma sie pomysłowość- coś bede musiał wykombinować, bo lamp nowych kupował nie bede, ym bardziej ze te są stosunowo niedawno zregenerowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 co do mocowan lam, to te krótsze mysle bez problemu da sie skleić, gorzej z dłuższymi, bo sie wykruszyły i gdzies na drodze zostały. No ale cóż, od czego ma sie pomysłowość- coś bede musiał wykombinować, bo lamp nowych kupował nie bede, ym bardziej ze te są stosunowo niedawno zregenerowane. Poszukaj firm, które spawają plastiki motocyklowe. Powinni zrobić bez problemu mocowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.