Lesny12 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam! Jakiś czas temu zaczął wyciekać mi olej z simeringu pomiędzy skrzynią biegów a silnikiem (tak na 99%). Czy ma ktoś może jakiś pomysł żeby bez większych problemów nie demontując połowy samochodu go wymienić lub ile by mnie mogła wynieść taka naprawa w warsztacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nie da się, trzeba zdjąć skrzynię. Wytarganie skrzyni w serwisie to jakieś 350zł :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesny12 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 To może zapytam nieco inaczej. Czy da się zdemontować samą skrzynie biegów bez wyciągania silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 powinno się dać, w Oplu Vectrze rozpinane miałęm zawieszenie przednie, więc tutaj pewnie analogicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 No pewnie, że da się wyciągnąć samą skrzynię. W P10 miałem wymienianą skrzynię, a w P11 miałem wymieniany uszczelniacz na wale :] Nie było potrzeby wyciągania silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.